Administratie en belastingen

Verzorgen financiële administratie


CPW organisatie advies verzorgt voor bedrijven desgewenst de financiƫle administratie; een inzichtelijke opbouw en presentatie ligt aan de basis van betere resultaten. Wij realiseren voor u de verzorging van uw jaarverslag en de indiening van de gegevens bij de belastingdienst. Ook het opstellen en monitoren van een begroting voor een komend boekjaar behoort tot de mogelijkheden. Dat is weer belangrijk om goed te kunnen sturen op bedrijfskosten en omzet. CPW organisatie advies verzorgt die periodieke rapportages desgewenst voor u.

Naast het verzorgen van rapportages en administraties biedt CPW organisatie advies ook de mogelijkheid om de loonadministratie voor haar rekening te nemen, inclusief aangifte loonbelasting.

De kosten? Jaarlijks maakt CPW organisatie advies met u afspraken over de uit te voeren werkzaamheden en de prijs hiervan. Dat voorkomt onnodige verrassingen. De jaarlijkse prijsafspraak brengen we in termijnen bij u in rekening . Als later blijkt dat er minder werkzaamheden zijn uitgevoerd, restitueren wij het minderwerk. Extra kosten brengen wij niet in rekening. Zo weet u waar u aan toe bent.

CPW organisatie advies maakt voor specifieke vraagstukken gebruik van verschillende specialisten (waaronder een registeraccountant, fiscalisten, mediator en HRM-specialisten) die op desbetreffende werkgebieden hun sporen hebben verdiend. Bij dergelijke contacten blijven wij aanspreekpunt.

CPW organisatie advies wil u graag op de hoogte houden over fiscale ontwikkelingen.. Indien u zich hier aanmeldt ontvangt u maandelijks via de e-mail een fiscale nieuwsflits.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op met CPW organisatie advies, wij informeren u over de mogelijkheden.

 Cris Weijmans is managerial zeer deskundig.
Hij weet welke doelen hij wil bereiken (zowel inhoudelijk als organisatorisch) en zet vervolgens hierop de mensen en middelen in.
Zo bereikt hij veel in korte tijd, waaronder kwalitatief goede managementinformatie.
foto Cris Weijmans